Het ontwikkelgesprek (E-learning)

‹ Alle opleidingen
Als leidinggevende in de bouwmaterialenhandel is het van belang dat je medewerkers zich blijven ontwikkelen. Maar hoe pak je dat aan? En hoe verschilt het ontwikkelgesprek van andere personeelsgesprekken? Leidinggevenden kunnen nu kennis opdoen van ontwikkelgesprekken door middel van een e-learning opleiding en daarnaast oefenen in de eigen werkpraktijk. Bij “Het ontwikkelgesprek” worden in de digitale leeromgeving van Hibin Opleidingen 4 inhoudelijke e-learning modules beschikbaar gesteld die gezamenlijk de basis vormen van het ontwikkelgesprek in de bouwmaterialenhandel. Dus leren in je eigen tempo en in je eigen werkomgeving, zonder klassikale bijeenkomsten čn zonder reistijd!

Inhoud

De opleiding "Het ontwikkelgesprek” bestaat uit 4 inhoudelijke e-learning modules. Deze e-learning modules worden in het Hibin Leerplein, de digitale leeromgeving van Hibin Opleidingen, beschikbaar gesteld. Iedere module bestaat uit één of meer hoofdstukken met daarin theorie over het onderwerp en (praktijk)opdrachten.

 

De opdrachten helpen je bij het verwerken van de theorie en uiteindelijk bij het maken van het eindverslag. Daarnaast zorgen de opdrachten ervoor dat je de kennis die je opdoet vanuit de theorie toe kunt passen in de praktijk.

 

De opleiding Het Ontwikkelgesprek bestaat uit 4 modulen, te weten:  

  1. Handleiding
  2. Definitie en instrumenten
  3. Het ontwikkelgesprek in de praktijk
  4. Nazorg en follow up 

Je wordt begeleid door een online leercoach van Hibin Opleidingen.

Bestemd voor

De opleiding Het ontwikkelgesprek is bedoeld voor leidinggevenden in de bouwmaterialenhandel (bouwtoelevering).

Voorkennis

Idealiter heb je de opleiding Praktisch Leidinggeven gevolgd en geef je ook dagelijks leiding.

Resultaat

Na afloop van de opleiding Het ontwikkelgesprek heb je, op basis van een gedegen theoretische achtergrond, inzicht in de belangrijkste aspecten van het ontwikkelgesprek. Je hebt ook inzicht gekregen in hoe je een ontwikkelgesprek in de praktijk kunt voeren.