E-learning modules GoodHabitz

‹ Alle opleidingen
Via Hibin Opleidingen heb jij nu de mogelijkheid om overal en onbeperkt aan je persoonlijke groei te werken. Via de E-learning modules van GoodHabitz. GoodHabitz is een online platform waar jij onbeperkt online trainingen kunt volgen. De trainingen zijn te volgen via je mobiel, op de IPad of via de computer. Je kunt zelf bepalen welke training je wilt doen, wanneer je dit wilt doen, waar je dit wilt doen en in welk tijdsbestek. Daarnaast kan je kiezen uit 100 verschillende trainingen en daar komen maandelijks nieuwe trainingen bij. De trainingen zijn bestemd voor verschillende vakgebieden, dus voor ieder wat wils.

Er is plaats voor 100 pilotdeelnemers, uit elke functiegroep 20. Deelname is gratis, het enige wat we van je vragen is om twee vragenlijsten in te vullen en twee modules volledig af te ronden. Voor de rest mag je zoveel trainingen bekijken en volgen als je wilt. Doe je mee?

Dit project is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Collectieve Belangen Hibin.

Inhoud

Er zijn meer dan 100 e-learning modules beschikbaar in verschillende categorieŰn:
  • Taal en communicatie
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Positieve psychologie
  • Veiligheid en gezondheid
  • Commercieel en management
  • Productiviteit
  • Sociale Media
  • Office 2016, 2013, 2010.
 

Bestemd voor

Alle functies in de bouwmaterialenhandel. Er is in de pilot plaats voor 100 deelnemers, verdeeld over de verschillende functiegroepen. Daarnaast kunnen 25 deelnemers aan het P&O netwerk meedoen. Tot slot hebben we nog een aantal plaatsen voor werkplekbegeleiders.

Voorkennis

Er is geen voorkennis vereist.

Werkwijze

De modules bestaan uit 5-6 blokken in verschillende werkvormen. De modules varieren in tijd en de benodigde tijd vind zodra je een training opent.

Deelname is gratis, het enige wat we van je vragen is om twee vragenlijsten in te vullen en twee modules volledig af te ronden. Voor de rest mag je zoveel trainingen bekijken en volgen als je wilt.

Resultaat

Je mag zoveel modules bekijken en volgen als je wilt. Je kunt een module volgen puur uit eigen interesse of een module die je helpt je werk beter te doen. Wat we vooral willen bereiken is dat je plezier hebt in het ontwikkelen van jezelf.

Je kunt na afronding van een module een certificaat downloaden als je een module voor 60% of meer hebt gevolgd én als het toetsresultaat 70% of hoger is.