Masterclass: Hoe bouwen we in 2025?

‹ Alle opleidingen
Koninklijke Hibin heeft een toekomstverkenning gedaan aan de hand van verschillende toekomstscenario’s. Hoe zal de bouwmaterialen-groothandel eruit zien in 2025? Wordt er online besteld en verkocht? Worden prefab onderdelen geleverd die door de groothandel zijn samengesteld? Weten we door smart buildings straks exact wanneer materialen vervangen moeten worden? Nemen nu nog onbekende digitale platforms straks de rol van de groothandel over?

Inhoud

We weten nog niet alle antwoorden op de vragen die er zijn. Of bijvoorbeeld de sloper van gebouwen ook bouwmaterialen gaat leveren en hoe we bestaande gebouwen gasvrij en verduurzaamd krijgen.

 

Wie bouwt er in 2025? Nog steeds de aannemer of zzp’ers? De bouwmaterialen-groothandel? De fabrikant? Of? De bouwmaterialen-groothandel zal zich moeten verdiepen in de ontwikkelingen en de mogelijke gevolgen. Met de Masterclass ‘Hoe bouwen we in 2025?’ bereid je je voor op die onbekende toekomst.

Bestemd voor

Leidinggevenden, oud CTB en - MBT deelnemers

Werkwijze

In deze masterclass staan de vier verschillende scenario’s centraal die door ondernemers uit de branche zijn opgesteld. In drie bijeenkomsten buig je je met collega’s uit de branche over de verschillende vraagstukken die uit deze scenario’s voortkomen. Hierbij maken we gebruik van interactieve werkvormen.

Resultaat

Na afloop van deze masterclass ben je weer volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van bouwen en heb je inspiratie opgedaan voor de rol van jouw onderneming in de toekomst.