Mbo Junior Account Manager

‹ Alle opleidingen
De ideale combinatie van vakopleiding en beroepsonderwijs voor binnen- en buitendienst

De bouwmaterialenhandel is een combinatie van commercie, techniek en logistiek die niet voorkomt in het gewone beroepsonderwijs. Met een slimme combinatie van Hibin vakopleidingen en het gewone onderwijs voor de groothandel via een ROC ontstaat een ideaal pakket voor (nieuwe) medewerkers die graag hun vakmanschap opkrikken en alsnog een Mbo - diploma willen halen.

Inhoud

Het programma bestaat uit 3 kerntaken van het normale Mbo programma voor Junior Account Manager op niveau 4, aangevuld met het keuzedeel Commercieel Technisch Bouwadvies.

De kerntaken zijn als volgt:

  • Kerntaak 1 Onderzoekt de markt en maakt plannen
  • Kerntaak 2 Voert het verkooptraject uit
  • Kerntaak 3 Bouwt relaties op en onderhoudt ze
 

Bestemd voor

Binnen - en buitendienstmedewerkers.

Werkwijze

Het onderwijs is een combinatie van leren en werken, in uw eigen functie, in uw eigen bedrijf. Het programma vraagt een goede begeleiding op de werkplek en het bedrijf moet erkend zijn als leerbedrijf.

De modules worden afgesloten met officiële examens. Bij goed gevolg ontvangt u het erkende Mbo diploma Junior Account Manager op niveau 4 van het ROC. Voor succesvol afgeronde Hibin opleidingen ontvangt u afzonderlijke certificaten.

Resultaat

Met deze opleiding slaat u 2 vliegen in één klap: u behaalt een landelijk erkend handelsdiploma én u zet uw vakmanschap op het juiste niveau voor de professionele handel in bouwmaterialen.