Basiskennis Afbouwmaterialen (E-learning)

‹ Alle opleidingen
Iedereen die werkzaam is in de bouwmaterialenhandel heeft bepaalde basiskennis over afbouwmaterialen nodig om de klant goed te kunnen helpen. Het kan gaan om medewerkers die pas werkzaam zijn in de bouwmaterialenhandel en die basiskennis moeten opdoen, maar de opleiding is ook geschikt voor specialistische medewerkers die zich meer dienen te verbreden. Bij Basiskennis Afbouwmaterialen worden in de digitale leeromgeving van Hibin Opleidingen e-learning modules beschikbaar gesteld die gezamenlijk de (theoretische) basis vormen van de kennis voor medewerkers in de bouwmaterialenhandel. Dus leren in je eigen tempo, zonder klassikale bijeenkomsten čn zonder reistijd!

Inhoud

De opleiding bestaat uit de volgende modules:
  • E-learning module Installaties in Badkamer en Keuken
  • E-learning module Ramen en Deuren
  • E-learning module Tegels op Wanden en Vloeren

Bestemd voor

Basiskennis Afbouwmaterialen is bedoeld voor iedereen die binnen de bouwmaterialenhandel werkzaam is en die zich de basiskennis van de afbouwmaterialen eigen wil maken. Je kunt deze opleiding ook prima volgen als opfriscursus als je al een tijdje geen opleiding over afbouwmaterialen gevolgd hebt.

Voorkennis

Je hebt bij voorkeur de opleiding Basiskennis Bouwmaterialen (E-learning) gevolgd.

Vooropleiding

Basiskennis Bouwmaterialen (E-learning)

Werkwijze

Basiskennis Afbouwmaterialen bestaat uit verschillende modules. Deze modules worden in de digitale leeromgeving van Hibin Opleidingen beschikbaar gesteld.

Iedere module bestaat uit een aantal onderdelen, namelijk een entreetoets, een e-learning module en een eindtoets. De entreetoets geeft je inzicht in hoeveel je al weet van het desbetreffende bouwdeel. Het geeft je in feite een studieadvies. De e-learning module geeft je de theorie op basis waarvan je de eindtoets maakt.

De eindtoets is verplicht en op basis van de score op de eindtoets wordt een certificaat afgegeven. Tevens zijn er per module verwerkingsopdrachten te vinden. Deze opdrachten zijn facultatief. Ze helpen je bij het verwerken van de theorie in de e-learning module. Daarnaast zorgen de opdrachten ervoor dat je de kennis die je opdoet vanuit de theorie toe kunt passen in de praktijk.

Resultaat

Na afloop van de opleiding Basiskennis Afbouwmaterialen kun je met een theoretisch basis klanten in de bouwshop en/of showroom te woord staan. Je bent in staat klanten met eenvoudige vragen verder te helpen of door te verwijzen naar een collega die gespecialiseerd is in het vraagstuk van de klant.