Basiskennis Bevestigingstechniek (E-learning)

‹ Alle opleidingen
Klanten vertrouwen op de adviezen van medewerkers. Bij de verkoop van de ijzerwaren en gereedschappen is het daarom van groot belang dat er deskundigen werken die de juiste materialen en het juiste advies paraat hebben voor zowel de doe-het-zelver als de vakman.

Inhoud

In de module Basis Bevestigingstechniek staat het verbinden van materialen centraal. Voor het verbinden of bevestigen bestaan diverse oplossingen afhankelijk van het materiaal en de techniek van het bevestigen. In de hoofdstukken wordt de basiskennis voor bevestigingstechnieken aangeleerd.

Bestemd voor

Verkoopmedewerkers in de bouwmaterialenhandel

Werkwijze

De module Bevestigingstechniek is opgenomen in de digitale leeromgeving. Deze leeromgeving is overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Deelnemers weten wat en hoe ze moeten leren en kunnen snel de gewenste informatie vinden.Vier maal per jaar vinden de examens plaats. Inschrijven hiervoor kan via de IMKO Vakopleidingen website. Examens vinden plaats op een centrale locatie in Nederland. De mogelijkheid bestaat om incompany examens te boeken. Dit kan vanaf 10 examenkandidaten. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Er is ook ruimte om deze incompany examens in de avond of op zaterdag te plannen. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.Aanmelden kan tot uiterlijk vier weken voor het examen. Voor de actuele examenplanning en het inschrijven voor examens, ga naar het tabblad ’examens’ op http://technischehandel.imko.nl/examens.aspx.

Resultaat

Na het volgen van deze zeer praktijkgerichte opleiding beschikt de werknemer over gedegen productkennis van artikelen uit de ijzerwaren en gereedschappenbranche. Hij is in staat om klanten onder alle omstandigheden efficiënt en vakkundig te adviseren.