Nieuwsbrief archief 26 mei 2014

‹‹ Terug

Subsidieaanvraag praktijkleren indienen

Vanaf 2 juni tot en met 15 september 2014 kunnen subsidieaanvragen in het kader van de Subsidieregeling Praktijkleren worden ingediend. Het maximum is € 2.700,- per gerealiseerde praktijk- of werkleerplaats.
Lees verder ›

Open avond Hbo Associate Degree op 11 juni

In augustus begint de nieuwe Hbo Associate Degree-opleiding. Avans Hogeschool organiseert in samenwerking met Hibin Opleidingen op 11 juni in Breda een open dag voor belangstellenden. De deeltijd-hbo-opleiding is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de bouwtoelevering en nieuwe kennis en inzichten zoeken op het gebied van marketing en verkoop.
Lees verder ›

Nationaal Stage Onderzoek 2014

Stageplaza, de grootste stagebemiddelingswebsite van Nederland, houdt het Nationaal Stage Onderzoek 2014. Stageplaza verricht dit jaarlijkse onderzoek om beter inzicht te krijgen in de behoeften van studenten en stagebedrijven en zo vraag en aanbod beter op elkaar te laten aansluiten. Hoe meer werkgevers aan het onderzoek meedoen, des te gerichter Stageplaza kan opereren.
Lees verder ›

Geef richting aan ambitie

Het functiegebouw in de (bouwmaterialen)groothandel verandert en schuift omhoog. Er is onder meer sprake van verandering in functies: meer ict, meer automatisering, meer technisch personeel en commercieel technisch talent dat in de huid van de klant kan kruipen, verenigd in één functie. Dat blijkt uit de sectorbeschrijving van KCHandel/UWV.
Lees verder ›