Digitale nieuwsbrief

Het laatste nieuws automatisch in uw mailbox? U kunt zich hier aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de meest belangrijke ontwikkelingen.
Kijk in het archief voor een overzicht van eerder verschenen digitale nieuwsbrieven.
Laatste digitale nieuwsbrief:

Opnieuw gratis opleidingsvouchers voor nieuwkomers

In 2019 zijn opnieuw 200 gratis opleidingsvouchers beschikbaar voor nieuwkomers in de branche. Elke voucher staat voor een gratis online opleidingsmodule voor één persoon ter waarde van € 195,-
Lees verder ›

Masterclass voorziet in behoefte

“Je leert hier om buiten je comfortzone op een heel andere manier naar de toekomst van de bouwkolom te kijken.” Dat is een van de citaten van deelnemers aan de Masterclass ‘Hoe bouwen we in 2025’ in de videoreportage die Hibin Opleidingen hiervan liet maken. Uit de reacties valt af te leiden dat de masterclass in een behoefte voorziet. De intensieve kleinschalige aanpak, waarbij kennisoverdracht voor een groot deel ook door onderlinge discussie plaatsvindt, biedt duidelijk meerwaarde voor Hibin-leden.
Lees verder ›

‘Het Goede Gesprek’: prettig en praktisch

Voor p&o’ers en lijnmanagers wordt de opleiding ‘Het Goede Gesprek: training personeelsgesprekken’ in 2019 opnieuw georganiseerd. De opleiding staat gepland voor dit voorjaar (18 maart en 2 april) en wordt in november (13 en 27) nog een keer herhaald. Het is ook mogelijk dat deze opleiding in company wordt verzorgd door de docenten van Hibin Opleidingen. Voor dat laatste kun je contact opnemen met g.hoenderboom@hibin.nl
Lees verder ›

Opleidingskalender

In druk op de mat en digitaal op de website: de nieuwe opleidingskalender van Hibin Opleidingen. Voor p&o’ers is de digitale versie makkelijk en snel. De gedrukte versie doet vaak ook dienst in de interne communicatie bij bedrijven. Het helpt medewerkers keuzes te maken in hun vakmatige ontwikkeling. De opleidingskalender voor het eerste halfjaar 2019 is afgelopen week naar alle aangesloten bedrijven verzonden.
Lees verder ›

Effectiever in de showroom

Wil je sterker in je schoenen staan in de showroom? In het aanbod van Hibin Opleidingen zijn zowel op het gebied van verkoop en commercie, als op technisch gebied opleidingen beschikbaar die je verder kunnen helpen.

Lees verder ›

Opleidingsseizoen van start

Eind deze maand gaat het opleidingsseizoen van start met CTB-3, Resultaatgericht Accountmanagement. In deze opleiding maak je kennis met de belangrijkste aspecten van commercieel management. Je leert basisvakmanschap te combineren met je talent om op professionele en planmatige wijze marktpotentie om te zetten in omzet en marge. De doelgroep voor deze opleiding bestaat uit (senior) verkopers buitendienst en (aankomend) verkoopleiders.

Lees verder ›

Succesvol stagiairs werven

In de huidige krappe arbeidsmarkt is het aantrekken van stagiairs een beproefde methode om jongeren al tijdens hun opleiding aan een bedrijf te binden. De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) doet er alles aan om het matchingsproces tussen bedrijven en mbo-studenten zo soepel mogelijk te laten verlopen via de website stagemarkt.nl.
Lees verder ›