Digitale nieuwsbrief

Het laatste nieuws automatisch in uw mailbox? U kunt zich hier aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de meest belangrijke ontwikkelingen.
Kijk in het archief voor een overzicht van eerder verschenen digitale nieuwsbrieven.
Laatste digitale nieuwsbrief:

Klassikale bijeenkomsten per 2 juni hervat

Op basis van de aangepaste coronarichtlijnen wil Hibin Opleidingen de fysieke bijeenkomsten per 2 juni hervatten. De deelnemers aan de verschillende opleidingen worden hierover door Henny Wellinghoff geďnformeerd. Hibin Opleidingen neemt alle mogelijke maatregelen om het risico op besmetting te minimaliseren. Deelnemers die niet kunnen deelnemen omdat zij tot de risicogroep behoren, kunnen rechtstreeks contact opnemen met Henny Wellinghoff (h.wellinghoff@hmcollege.nl).
Lees verder ›

Nieuw aanbod GoodHabitz

Omdat de ervaringen met een pilotproject vorig jaar positief waren, heeft GoodHabitz een interessant aanbod voor de Hibin-leden. Alle leden hebben de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden onbeperkt toegang te krijgen tot het volledige online trainingsaanbod van GoodHabitz, met titels als ‘Ban de burn-out’, ‘Afkicken van social media’ en praktische onderwerpen als Excel en Office 365. In de bibliotheek van GoodHabitz is er voor ieder wat wils.
Lees verder ›