Professionaliseringsprogramma voorjaar beschikbaar. Je kunt er weer tegenaan.

‹ Terug
10 januari 2022
Een nieuw jaar met nieuwe opleidings- en ontwikkelkansen. Hibin begint het nieuwe seizoen als vanouds met een overzicht van het complete programma voor het voorjaar van 2022. Het aanbod van Hibin Opleidingen verdiept en verbreedt elk jaar. In dit overzicht, dat niet voor niets Programma Professionalisering heet, vind je ook informatie over actuele webinars en masterclasses.
Het programma omvat het complete aanbod voor het eerste halfjaar van 2022 plus alle e-modules waarmee op elk moment gestart kan worden. Met de groei van dat aanbod wordt het onderwijs ook steeds laagdrempeliger.

Nieuwe opleidingen en bijzondere webinars en masterclasses zijn duidelijk gemarkeerd, zodat degenen die het aanbod van Hibin al kennen, snel zien wat er dit voorjaar extra wordt aangeboden. Het Programma Professionalisering is zo vormgegeven dat het geheel desgewenst gemakkelijk geprint kan worden.

Hibin-leden kunnen naast het reguliere aanbod ook gebruikmaken van de kennis en expertise van Hibin en het Kenniscentrum Bouwtoelevering (KCBT) voor opleidingen op maat. Heb je vragen of wil je informatie over een programma op maat voor jouw organisatie? Neem dan contact op met Henny Wellinghoff of Ernest Boer via 085 - 2222270 of via info@hibinopleidingen.nl.