Nieuw aanbod GoodHabitz

‹ Terug
12 mei 2020
Omdat de ervaringen met een pilotproject vorig jaar positief waren, heeft GoodHabitz een interessant aanbod voor de Hibin-leden. Alle leden hebben de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden onbeperkt toegang te krijgen tot het volledige online trainingsaanbod van GoodHabitz, met titels als ‘Ban de burn-out’, ‘Afkicken van social media’ en praktische onderwerpen als Excel en Office 365. In de bibliotheek van GoodHabitz is er voor ieder wat wils.
Met behulp van het aanbod kunnen werkgevers de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers op een kostenefficiënte manier blijven stimuleren. Het biedt tevens de mogelijkheid extra aandacht te geven aan de HR-thema’s binnen organisaties, zoals duurzame inzetbaarheid, vitaliteit of klantgericht werken. 

Hibin-leden die voor 1 september 2020 laten weten gebruik te willen maken van het aanbod krijgen 20% korting op de standaardprijs. Laat je eens vrijblijvend informeren over het aanbod en de aanpak van GoodHabitz. Je kunt hier je gegevens achterlaten en iemand van GoodHabitz neemt telefonisch contact met je op. Je kunt ook altijd zelf eens kijken op de website van GoodHabitz of bellen met 040-244 4850. Vraag dan naar Ard Michielse en laat weten dat je lid bent van Koninklijke Hibin.