Werken in bouwteams, de rol van de groothandel

‹ Terug
07 mei 2019
Hibin Opleidingen verzorgt een speciale themabijeenkomst over werken in bouwteamverband. Deelnemers krijgen zicht op de andere kijk die nodig is om in bouwteamverband te kunnen werken. Een bouwteam komt al in een vroeg stadium van de voorbereiding van een bouwproject met elkaar in contact en werkt samen om een project in al haar facetten tot een goed einde te brengen. In een bouwteam wordt vaak gewerkt op basis van een gewenst eindresultaat in plaats van een vooraf tot in details uitgewerkt ontwerp. Voorafgaand aan een project wordt de manier van samenwerken besproken en worden kaders vastgesteld.
De themabijenkomst is bedoeld voor directies, managers, verkopers binnen- en buitendienst. Na afloop van de bijeenkomst is de deelnemer in staat om vanuit de bouwmaterialengroothandel deel te nemen aan bouwteams. De themabijeenkomst sluit aan bij de vier verschillende scenario’s die door ondernemers uit de branche zijn opgesteld. 

De themabijeenkomst vindt plaats op 19 (regio Zuid) en 26 (regio Noord) september. Aanmelden kan nu al. Deelname is gratis. Aanmelden is echter niet vrijblijvend. Bij afwezigheid of niet afronden wordt de bijeenkomst alsnog in rekening gebracht. De themabijeenkomst vertegenwoordigt een waarde van € 395,-. Klik hier voor meer informatie op de website of de folder.
 
Bekijk hieronder de vier scenario’s die tijdens de themabijeenkomst worden gebruikt.

  • Perfecte handel
  • Bouwmontage
  • Smart bouwplatform
  • Bouw as a service