Experts gezocht

‹ Terug
08 maart 2019
De Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is op zoek naar experts voor een trendonderzoek. Het onderzoek is erop gericht de aansluiting van beroepsonderwijs en het bedrijfsleven binnen de sector Handel te versterken.
Samen met een community van experts wil SBB achterhalen wat ontwikkelingen betekenen voor de arbeidsmarkt en het desbetreffende beroep, maar ook wat het betekent voor kwalificatiedossiers en het opleiden van vakmensen in het beroepsonderwijs. De deelnemers aan dit deel van het onderzoek zijn mensen die het leuk en nuttig vinden om kennis (nieuws, documenten) online te delen en nieuwe ontwikkelingen te bespreken. Daarnaast zoekt SBB experts voor interviews. Hiervoor zoekt men specifieke experts die veel weten van de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen de sector/marktsegment of veel weten van één specifieke trend. Een expert voor een interview zal ook gevraagd worden om deel te nemen aan de community.

Heeft u belangstelling om hierin te participeren? Neem dan even contact op met manager Hibin Opleidingen, Ghislaine Hoenderboom: g.hoenderboom@hibin.nl