Nieuws

Al meer dan 100 e-learningmodules duurzaam bouwen

01 december 2020
Eind vorige week hadden zich al 105 medewerkers van Hibin-leden gemeld voor de gratis e-learningmodule duurzaam bouwen. Begin vorige week heeft de Commissie Vakopleiding het aantal gratis deelnames tot 125 verhoogd, nadat de eerste tranche van 75 binnen twee weken overtekend was.
Lees verder ›

Wees er snel bij: 50x extra gratis e-learningmodules duurzaam bouwen

23 november 2020
De Commissie Vakopleiding heeft nog eens vijftig gratis deelnames beschikbaar gesteld voor de nieuwe e-learningmodule Duurzaam bouwen. Begin november werd al budget beschikbaar gesteld voor 75 gratis deelnames. Dat aantal werd binnen twee weken overtekend. Van de in totaal beschikbare 125 gratis deelnames waren er op 20 november al 90 ingevuld. Wees er dus snel bij.
Lees verder ›

Stormloop op gratis e-module duurzaam bouwen

12 november 2020
Al meer dan vijftig mensen hebben zich ingeschreven voor de gratis e-learningmodule Duurzaam bouwen van Hibin Opleidingen. Vorige week werd bekend dat de Commissie Vakopleiding 75 gratis deelnames beschikbaar stelde, waarna het aantal aanmeldingen snel opliep. De actie loopt tot en met 18 december 2020 of zoveel eerder als dat het maximum van 75 is bereikt. Degenen die zich aanmelden hebben vanaf het moment van aanmelding een maand de tijd om de e-learningmodule te volgen en af te sluiten.
Lees verder ›

75x gratis deelname aan e-learning duurzaam bouwen

05 november 2020
De Commissie Vakopleiding heeft 75 gratis deelnames beschikbaar gesteld voor de nieuwe e-learningmodule Duurzaam bouwen. Met deze actie sluit de commissie aan bij de uitkomsten van een onlangs gehouden onderzoek naar de thema’s die ten aanzien van opleiden belangrijk zijn voor werkgevers. Duurzaam en circulair bouwen stonden daarbij in de top-5 van de belangrijke thema’s.
Op de eerste dag hebben al 30 deelnemers zich aangemeld. Wees er dus snel bij!
Lees verder ›

Opleiden tijdens corona: meer ruimte en extra ventilatie

05 november 2020
Sinds half oktober heeft het Servicebureau Hibin Opleidingen (KCBT) een extra lokaal beschikbaar, zodat cursisten ook in kleine groepjes veilig kunnen werken. Verder is er extra aandacht voor goede ventilatie door de installatie van CO2-melders geďnstalleerd.
Lees verder ›
Oudere nieuwsbrichten kunt u vinden in het nieuwsarchief.