Nieuws

Klassikale bijeenkomsten per 2 juni hervat

14 mei 2020
Op basis van de aangepaste coronarichtlijnen wil Hibin Opleidingen de fysieke bijeenkomsten per 2 juni hervatten. De deelnemers aan de verschillende opleidingen worden hierover door Henny Wellinghoff geďnformeerd. Hibin Opleidingen neemt alle mogelijke maatregelen om het risico op besmetting te minimaliseren. Deelnemers die niet kunnen deelnemen omdat zij tot de risicogroep behoren, kunnen rechtstreeks contact opnemen met Henny Wellinghoff (h.wellinghoff@hmcollege.nl).
Lees verder ›

Nieuw aanbod GoodHabitz

12 mei 2020
Omdat de ervaringen met een pilotproject vorig jaar positief waren, heeft GoodHabitz een interessant aanbod voor de Hibin-leden. Alle leden hebben de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden onbeperkt toegang te krijgen tot het volledige online trainingsaanbod van GoodHabitz, met titels als ‘Ban de burn-out’, ‘Afkicken van social media’ en praktische onderwerpen als Excel en Office 365. In de bibliotheek van GoodHabitz is er voor ieder wat wils.
Lees verder ›

Onlineprogramma Hibin Opleidingen

07 mei 2020
Heel Nederland stapt als gevolg van de coronacrisis versneld over naar allerlei onlinediensten, -communicatie en ook -opleidingen. Doordat Hibin Opleidingen al over een bewezen effectieve online-leeromgeving beschikt, kunnen we snel schakelen. Ten aanzien van het bestaande online-aanbod waren zelfs geen aanpassingen nodig. Onderstaand een overzicht van tien e-learningopleidingen, die medewerkers direct op kunnen pakken. Het zijn volledige opleidingen, bewezen in de praktijk en reeds door velen in de sector met succes gevolgd.
Lees verder ›

Blijven ontwikkelen in tijden van corona

30 april 2020
Het team Hibin Opleidingen doet er alles aan om medewerkers in de bouwmaterialengroothandel in staat te stellen te blijven leren en ontwikkelen. Dat geldt voor nu, maar ook voor de periode na de coronacrisis. We volgen de richtlijnen van de overheid en prijzen ons gelukkig met het feit dat we al over een onlineleeromgeving kunnen beschikken, waardoor een deel van het opleidingenaanbod onverkort doorgang kan vinden. Tegelijkertijd bekijken we de scenario’s voor na de crisis. Hoe lang houden we de anderhalvemetereconomie en hoe gaan we daarmee om?
Lees verder ›

Corona-update Hibin Opleidingen: nieuwe data

06 april 2020
In de digitale nieuwsbrief van 16 maart hebben we gemeld dat alle activiteiten tot 6 april zouden worden geannuleerd, uitgesteld of – waar mogelijk – (gedeeltelijk) omgezet naar een onlinevariant. Inmiddels zijn de overheidsmaatregelen met betrekking tot opleidingen en scholing verlengd tot 28 april. Onderstaand een overzicht van de effecten op het programma van Hibin Opleidingen. Voor bijzonderheden, zie ook de overige berichten in deze nieuwsbrief
Lees verder ›
Oudere nieuwsbrichten kunt u vinden in het nieuwsarchief.