Nieuws

Voucheractie is volgeboekt voor 2021!

11 oktober 2021
In de eerste negen maanden van dit jaar hebben ruim 200 nieuwkomers in de branche gebruikgemaakt van de gratis opleidingsvouchers van Hibin Opleidingen. Daarmee is het beschikbare aantal vouchers voor 2021 volledig opgebruikt. Deelnemen aan een van de vijftien basismodules kan uiteraard nog steeds. De kosten zonder voucher bedragen € 95,- of € 195,- per module

Lees verder ›

Slijp je commerciŽle talent!

11 oktober 2021
Van commerciŽle talenten wordt verwacht dat zij inspringen op actuele ontwikkelingen in de markt. De opleiding Resultaatgericht Accountmanagement CTB-3 helpt commerciŽle talenten hun vaardigheden verder aan te slijpen. Op maandag 1 november 2021 begint een nieuwe CTB 3-opleiding.

Lees verder ›

Masterclass Stedelijke Bouwlogistiek

11 oktober 2021
De Cobouw Academy organiseert op 1 en 2 december 2021 een Masterclass Stedelijke Bouwlogistiek. Achtergrond zijn de steeds verdergaande gemeentelijke milieudoelstellingen. Daarnaast worden veiligheids- en milieuproblemen steeds nijpender. Deelnemers krijgen handvatten om met deze veranderingen om te gaan.
Lees verder ›

EIB-symposium bouwarbeidsmarkt

29 september 2021
Het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) organiseert op donderdag 28 oktober van 14.00 Ė 15.30 uur het jaarlijkse symposium over de bouwarbeidsmarkt. In een korte presentatie worden eerst de meest recente ontwikkelingen geschetst. Vervolgens zal er tijdens een paneldebat dieper worden ingegaan op het thema van de krapte op de arbeidsmarkt. Er is een beperkt aantal plekken op locatie beschikbaar; overige deelnemers kunnen digitaal deelnemen.
Lees verder ›

Webinar praktijkleren in het mbo

07 september 2021
Op dinsdag 14 september organiseren VNO-NCW, MKB-Nederland, het ministerie van SZW en SBB van 12.00 tot 13.00 uur het webinar 'Praktijkleren in het mbo'. Deelnemers krijgen informatie over de mogelijkheden die het derde steun- en herstelpakket van het Kabinet biedt voor het om- en bijscholen van uw (nieuwe) medewerkers.
Lees verder ›
Oudere nieuwsbrichten kunt u vinden in het nieuwsarchief.