Nieuws

Professionaliseringsprogramma voorjaar beschikbaar. Je kunt er weer tegenaan.

10 januari 2022
Een nieuw jaar met nieuwe opleidings- en ontwikkelkansen. Hibin begint het nieuwe seizoen als vanouds met een overzicht van het complete programma voor het voorjaar van 2022. Het aanbod van Hibin Opleidingen verdiept en verbreedt elk jaar. In dit overzicht, dat niet voor niets Programma Professionalisering heet, vind je ook informatie over actuele webinars en masterclasses.
Lees verder ›

Wegens succes geprolongeerd: gratis vouchers

10 januari 2022
Voor het vijfde jaar investeert Hibin in de opbouw van vakmanschap bij nieuwkomers in de branche. Ook in 2022 zijn gratis opleidingsvouchers beschikbaar voor nieuwkomers in de branche. Elke voucher staat voor een gratis online opleidingsmodule voor één persoon ter waarde van € 175,-. Het aanbod geldt zolang de voorraad strekt of tot uiterlijk 1 december 2022.
Lees verder ›

Corona-maatregelen KCBT onveranderd

18 november 2021
De aanscherping van de coronamaatregelen per 13 november heeft geen invloed op de maatregelen die al waren genomen bij KCBT in Muiden. Voor deelname aan de klassikale bijeenkomsten geldt geen QR-codeverplichting. Bij de bouwdeelcursussen op locatie, die verzorgd worden door Hibin Opleidingen in samenwerking met fabrikanten, kan door de organiserende fabrikant een QR-code of negatieve test worden gevraagd. Dit is aan de orde als deelnemers bij het werken in de groepjes niet de vereiste anderhalve meter in acht kunnen nemen. Indien hiervan sprake is, worden deelnemers van tevoren geïnformeerd.

Lees verder ›

Eerste mbo-certificaat Commercieel Technisch Bouwadvies

04 november 2021
Theo Beekmans heeft als eerste het mbo-certificaat Commercieel Technisch Bouwadvies behaald. De officiële uitreiking van het certificaat vond plaats op 3 november bij Witzand Bouwmaterialen in Lichtenvoorde, de werkgever van Theo. Herwin van de Vegte, hoofd verkoop binnendienst bij Witzand Bouwmaterialen vindt het op de bouwmaterialenhandel gerichte keuzedeel heel waardevol. "Het is belangrijk dat er naast het bestaande aanbod vakopleidingen nu ook het keuzedeel Commercieel Technische Bouwadvies als onderdeel van de mbo-opleiding beschikbaar is.” (op de foto v.l.n.r.: Herwin van de Vegte, Theo Beekmans, Ghislaine Hoenderboom en Loek Wensink, voorzitter van de Commissie Vakopleiding van Hibin)
Lees verder ›

Voucheractie is volgeboekt voor 2021!

11 oktober 2021
In de eerste negen maanden van dit jaar hebben ruim 200 nieuwkomers in de branche gebruikgemaakt van de gratis opleidingsvouchers van Hibin Opleidingen. Daarmee is het beschikbare aantal vouchers voor 2021 volledig opgebruikt. Deelnemen aan een van de vijftien basismodules kan uiteraard nog steeds. De kosten zonder voucher bedragen € 95,- of € 195,- per module

Lees verder ›
Oudere nieuwsbrichten kunt u vinden in het nieuwsarchief.