Nieuws

Unieke samenwerking DOORZAAM en Hibin Opleidingen

22 maart 2019
De samenwerking tussen Hibin Opleidingen en DOORZAAM die heeft geleid tot de gezamenlijk voucheractie, is bijzonder. Er bestaat weliswaar een overleg van 26 O&O-fondsen uit even zovele branches, maar een-op-een samenwerkingen zijn op een hand te tellen. Adriana Stel, directeur van DOORZAAM en Ghislaine Hoenderboom, manager Hibin Opleidingen zagen de toegevoegde waarde van de gezamenlijke voucheractie en waren het snel eens over de praktische invulling: uitbreiding van gratis scholingsvouchers voor nieuwkomers in de bouwmaterialengroothandel naar instromende uitzendkrachten.
Lees verder ›

Scholingsvouchers ook voor uitzendkrachten

22 maart 2019
De bekende opleidingsvouchers van Hibin Opleidingen zijn dit jaar ook beschikbaar voor uitzendkrachten. Dit is de eerste uitkomst van een samenwerking tussen Hibin Opleidingen en DOORZAAM op het gebied van opleidingen voor uitzendkrachten die werkzaam zijn in de groothandel in bouwmaterialen.
Lees verder ›

Experts gezocht

08 maart 2019
De Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is op zoek naar experts voor een trendonderzoek. Het onderzoek is erop gericht de aansluiting van beroepsonderwijs en het bedrijfsleven binnen de sector Handel te versterken.
Lees verder ›

Bouwen en Bouwmaterialen C (CTB - 1), mis m niet

08 maart 2019
De kans om te beginnen met de opleidingen Bouwen en Bouwmaterialen C doet zich maar eens per jaar voor. Deze opleiding is bestemd voor medewerkers in binnen- en buitendienst met enkele jaren ervaring. Op 2 april start de editie 2019. Er is nog plaats, dus schrijf je nu in.
Lees verder ›

Gastlessen: Investeer in medewerkers van morgen

31 januari 2019
Bedrijven die actief optrekken met onderwijsinstellingen hebben de kans zich in een vroeg stadium te presenteren aan potentiele toekomstige medewerkers. Maar hoe je in zon gastles moet invullen en wat je kunt doen om de aandacht van jonge techniekstudenten vast te houden. Techniek Talent helpt ondernemers daarbij.
Lees verder ›
Oudere nieuwsbrichten kunt u vinden in het nieuwsarchief.