Inwerkprogramma

Nieuwe medewerkers goed introduceren en inwerken is uitermate belangrijk. Tijdens de eerste dagen wordt immers de toon gezet voor een succesvolle samenwerking. Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat medewerkers die het eerste jaar doorkomen, opvallend vaker in de bouwmaterialenbranche blijven werken. En natuurlijk is een goed ingewerkte nieuwe medewerker sneller in staat om optimaal mee te draaien in het bedrijfsproces.

Om het vaak toch arbeidsintensieve proces van introduceren en inwerken te vergemakkelijken en optimaliseren ontwikkelde Hibin Opleidingen een speciaal inwerkprogramma: ‘Welkom in de bouwmaterialenhandel’. Aan de hand hiervan zorgt u dat nieuwe medewerkers in korte tijd de mensen, werkprocessen, producten en diensten, klanten en leveranciers en interne afspraken leren kennen. Er zijn twee versies ontwikkeld: een voor de werkgever en een voor de werknemer.

U kunt deze documenten geheel aanpassen aan de omstandigheden binnen uw eigen organisatie.De inwerkprogramma's zijn op te vragen bij Hibin Opleidingen door een mail te sturen naar info@hibinopleidingen.nl of te bellen met telefoonnummer (088) 442 46 00.