Opleidingsmogelijkheden

Leren en werken in de bouwmaterialenhandel

De bouwmaterialenhandel is een zeer interessante plek voor leerlingen om een mbo-diploma te behalen. De branche biedt namelijk volop mogelijkheden en uitdagingen. Functies uiteenlopend van bijvoorbeeld baliemedewerker tot verkoper buitendienst. Van orderpikker tot magazijnchef. Werken in transport of in de verkoop. Een ideale combinatie van commercieel en technisch. Met bovendien een groot aanbod van banen, stages en leer- werkplekken. Perfect dus voor uw leerlingen om een leerzame stage te lopen. Of om bij een van de erkende leerbedrijven in de branche het mbo-diploma te halen. En daarna alle kans op een mooie carrière in de bouwmaterialenhandel.

Hibin Opleidingen begeleidt u waar nodig bij de totstandkoming van de perfecte match tussen de leerling en zijn stage/leer-werkplek. Daarnaast zorgen we voor antwoorden op alle vragen die te maken hebben met werken en leren in de bouwmaterialenhandel.
Hibin Opleidingen Catalogus
Blader online door de Hibin Opleidingen Catalogus. De catalogus geeft een overzicht van de Hibin (vak)opleidingen en van de erkende fabrikantenopleidingen.

Open de catalogus